2021-03-20 07:54:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Remek napra számíthatsz, visszatér az életkedved

Napi horoszkóp március 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap és a Vénusz is a Kosban jár, a napi horoszkóp szerint ez szerencséssé tesz a szerelemben. Ha szingli vagy, akkor a következő időszakban bármikor beléphet az életedbe a nagybetűs társ, akivel az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon lesztek.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Szíved szerint ott hagynál csapot-papot, és egy merőben más területen próbálnád ki a tehetségedet, erődet, vagy az élethelyzeteden változtatnál drasztikusan. Erre egyelőre nincs sok esély, de ha hiszel a vonzás törvényében, akkor rövidesen akár meg is kaphatod a sorstól.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrekben jár. Kissé szeszélyes vagy ma, és nehezen koncentrálsz egy dologra, de ez nem is fontos most, hisz épp ez a sokszínűség az, ami téged olyan vonzóvá tesz. Ma is elbűvölöd a másikat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Legyél óvatos, mert megtörténhet, hogy meggondolatlan szavaid, tetteid kellemetlen helyzetbe sodornak. Csalódnod kell egy bizalmasodban, de ez leginkább azt világítja meg, hogy túlzott elvárásokat támasztottál felé.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kerüld a kiélezett helyzeteket és a döntési kötelezettséget, de azért ragaszkodj az elgondolásaidhoz . Mások sem akarnak rosszat, csak amit szeretnének tőled, az most nem találkozik a te elképzeléseiddel. Neked van igazad, ne hagyd magad eltéríteni!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók növelik a kreativitásodat, alkotó kedvedet, de a bizonytalanságodat is, nehezen döntesz. A barátaid, ismerőseid közül valaki vérig sérthet. Nem az a jó megoldás, hogy asztalt borítasz, hanem ha megbeszéled vele a történteket. Ki fog derülni, hogy egész másként is értelmezhető a dolog, és végül meg is békélsz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kétes információkhoz jutsz, ezért ne vedd készpénznek amit hallasz, előbb győződj meg az állítás helyességéről, és csak utána keress megoldást. S ami a legfontosabb: egyelőre senkinek ne add tovább a hallottakat, mert a végén még te keveredsz gyanúba, hogy rémhíreket terjesztesz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Kosban járó Vénusz nagyon szenvedélyessé teszi az éjszakádat – ami kevésbé szerencsés, hogy a nappalodat is. Most könnyen kitörhet egy vita, veszekedés, egy olyan apróságon is, ami máskor el sem éri az ingerküszöbödet. Vezesd le a feszültséget sportban, kocogni, biciklizni most is szabad!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Remek napra számíthatsz, visszatér az életkedved, mert ismét perspektívába tudod helyezni a dolgokat, és tudod, hogy semmi sem történik véletlenül. Izgalmas beszélgetéseket folytathatsz, és a párodhoz is igazán közel kerülsz újból.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon értesz ahhoz, hogy kiszedd másokból a titkokat. Ma kérdés nélkül is megtudsz egy fontos információt. Próbáld meg ügyesen beosztani az idődet, és akkor békés, csöndes napnak nézel elébe. A Vénusz helyzete segít, hogy rá tudj hangolódni érzelmileg másokra.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az események nem az elképzeléseid szerint alakulnak. Ez nem biztos, hogy rosszat jelent, hiszen a véletlenek az általad jónak ítélt helyzeteknél sokkal jobbat teremthetnek.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Mára ne szervezz semmilyen aktív, sportos programot, lazíts, aludj, add át magát a szerelemnek, főzz, olvasgass. A partnered régóta vár egy ilyen meghitt együttlétre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: